Proricanje sudbine

Vidoviti Lazar proriče sudbinu i gleda u budućnost.

Ukoliko imate neku dilemu, tu je da vas posavetuje i kaže vam šta vas čeka.

KontaktPočetna

Vidoviti Lazar

Proricanje sudbine, gledanje u budućnost i predviđanje iste. Dugogodišnje iskustvo stekao je pomažući ljudima kako kod nas tako i širom Evrope.

Ukratko, u zavisnosti od toga da li vas zanima vaša budućnost generalno ili određen aspekt, procedure se razlikuju. Ispričajte Lazaru, tu je da vas sasluša.

Proricanje sudbine

Vidoviti Lazar jedan je od retkih ljudi koji je stručan i profesionalan kada je proricanje sudbine u pitanju. Nakon što je otkrio da ima ovaj dar, zavetovao se da će ga koristiti isključivo kako bi pomogao onima kojima je pomoć potrebna.

Gledanje u budućnost

Koliko puta ste sebi rekli: „Eh, kada bih mogao/la da znam kako će mi život izgledati za godinu dana“ ? To pitanje možete postaviti Lazaru nakon što mu ispričate svoj problem i šta vas konkretno iz budućnosti zanima.

Predviđanje budućnosti

Bilo da je u pitanju porodica, ljubavni život, finansije ili karijera Lazar će pokušati da vam pomogne. Nakon što vas malo upozna i dobije informacije neophodne za rad, Lazar će svojim darom konsultovati budućnost i po tome vas savetovati i po potrebi upozoriti.

Budućnost u ljubavi

Ako se pitate kakva je budućnost veze, da li će brak opstati ili vas zanima da li postoji neko za vas na ovom svetu, obratite se Lazaru.

Svojim darom i iskustvom odgovoriće vam na pitanje i po potrebi iskombinovati ljubavnu magiju sa proricanjem, kako bi vam zaista pomogao.

„Imao sam ozbiljnu dilemu vezano za sledeći korak u svojoj karijeri.
Dobio sam ponudu da pređem na bolje radno mesto i napustim trenutno koje mi je kao druga kuća. Ponuđeni uslovi su bili san snova ali je i konkurencija bila veća. Nisam hteo da na kraju ostanem bez ijednog.
Kako sam za svoju odluku imao malo vremena, rešio sam da potražim pomoć stručnjaka.
Na svu sreću, naišao sam na Lazara. Proricanje sudbine – delovalo je nestvarno ali Lazar očigledno ima super moći! Sve što mi je rekao tako je i bilo. Poslušao sam njegov savet, ostao sam u svojoj firmi i sada kada ovo pišem situacija je sledeća: Veća firma koja mi je ponudila posao je u međuvremenu propala, a ja sam u svojoj firmi zaradio unapređenje i veoma sam zadovoljan. Moja preporuka, nemojte se ustručavati, Lazar je pravi čovek za vas! Veliki pozdrav.“

 

– Stefan

Dablin